Real gjorde det af med Bilbao i første halvleg

Real Madrid slog Athletic Bilbao efter en målrig første halvleg.

Real Madrid skulle her til eftermiddag forsøge at lægge pres på Atletico Madrid og FC Barcelona, da Athletic Bilbao kiggede forbi Santiago Bernabeu. Cristiano Ronaldo sendte hjemmeholdet i front efter tre minutters spil, da han tørrede en modstander og smukt sparkede bolden op i nettaget. Den føring blev udlignet syv minutter senere, da Javier Eraso bragte balance i regnskabet. Real var dog ikke slået ud, og et smukt langskud af James Rodriguez og en sjælden scoring fra Toni Kroos sendte Real til pause foran 3-1.

Anden halvleg var en noget mere stille affære, men i de sidste ti minutter skete der ting og sager. Først blev Raphael Varane smidt ud efter sit andet gule kort, og så fik både Ronaldo og gæsternes Elustondo scoret. Real vand dermed 4-2.