Serie A: Alle tophold vandt

Alle tophold vandt her til aften i den italienske Serie A.

Der var her til aften gang i den i Italien, hvor både Fiorentina, Inter, Juventus, Napoli og AC Milan var i kamp.

Fiorentina tog hjemme imod Carpi, og her sikrede Borja Valero dem en drømmestart med sin kasse efter to minutter, men i anden halvleg slog Carpi tilbage, da netop indskiftede Kevin Lasagna scorede med lidt over ti minutter tilbage af opgøret. I tillægstiden lykkedes det dog nyindkøbte Mauro Zarate at sikre Fiorentina sejren.

Inter skulle forsøge at revanchere sig efter nederlaget til AC Milan, og det gik ud over Chievo, der måtte se sig slået med 1-0 efter en tidlig scoring i anden halvleg signeret Mauro Icardi.

Hjemme i Torino tog Juventus imod Genoa, og her skulle det så formstærke mesterhold bruge hjælp. Gæsternes Sebastian De Maio scorede nemlig selvmål efter en halv time, og det var nok for Juventus, der dermed satte yderligere tre point ind på kontoen. Simone Zaza blev i tillægstiden udvist for værterne.

Napoli er i fremragende form, og det beviste de endnu en gang her til aften, hvor Gonzalo Higuain og José Callejon med en scoring hver i første halvleg sikrede sejren over Lazio.

Vi slutter rundturen på Sicilien, hvor Palermo måtte se sig slået med 2-0 af AC Milan, der ridder på en bølge lige nu med sejre over Fiorentina og Inter. Carlos Bacca og M’Baye Niang tegnede sig for en scoring hver, ligesom det var tilfældet i weekendens sejr over Inter.

Napoli er derfor stadig i front med to point ned til Juve, mens Fiorentina, Inter, AS Roma og AC Milan følger et stykke efter på de efterfølgende pladser.

Mest læste på footy.dk

1.Sørgelig video: Valdes er gået fra Camp Nou og Old Trafford til dette
2.Chokrygte: Barca er ude efter United-stjerne
3.Liverpool mindes Aggers debut – Brøndby svarer kækt tilbage
4.Billede: Det tog Diego Costa fire minutter, før han igen havde taget kvælertag på en modspiller
5.Billede: Verdens lækreste kvindelige dommer forudsagde Milan-sejr med vildt numsebillede