Fænomenale Barca slog Valencia 7-0

FC Barcelona savede Valencia over i aftenens første semifinale i Copa del Rey.

FC Barcelona tørnede her til aften sammen med Valencia på Camp Nou i Copa del Rey-turneringens første semifinale, men det er lige før, at de ikke behøver at dukke op til returkampen. Det blev nemlig en sand mareridtskamp for Gary Nevilles tropper, der kom bagud med 2-0 efter to kasser af Luis Suarez efter 12 minutter. Efter en halv times spil lynede Lionel Messi, og i tillægstiden af første halvleg gik det fra ondt til værre for Valencia, da Shkodran Mustafi blev fejlagtigt udvist for at nedlægge Messi. Neymar brændte dog straffesparket, hvorfor Barca ikke scorede fire mål i første halvleg.

Det gjorde de til gengæld i anden, hvor først to kasser fra Lionel Messi og sĂĄ to kasser af Luis Suarez – et med hovedet og et med poten – sendte Valencia hjem med en ordentlig sæk.

Mest læste på footy.dk

1.Sørgelig video: Valdes er gået fra Camp Nou og Old Trafford til dette
2.Chokrygte: Barca er ude efter United-stjerne
3.Liverpool mindes Aggers debut – Brøndby svarer kækt tilbage
4.Billede: Det tog Diego Costa fire minutter, før han igen havde taget kvælertag på en modspiller
5.Billede: Verdens lækreste kvindelige dommer forudsagde Milan-sejr med vildt numsebillede