Brøndby lukker hullet - denne angriber skal erstatte Schwartz

The perfect guide to the casino

Brøndby lukker hullet – denne angriber skal erstatte Schwartz

Brøndby har ophævet lejeaftalen med Ronnie Schwartz, der i stedet er draget mod Esbjerg. De blågule har dog allerede lukket hullet.

Brøndby og Esbjerg smed i fællesskab lidt af en bombe, da de for kort tid siden meddelte, at Ronnie Schwartz i foråret skal tørne ud for Esbjerg, men nu har Brøndby allerede lukket hullet. De har nemlig valgt at rykke 18-årige Daniel Stückler permanent op i førsteholdstruppen.

– Samtidig har vi været yderst tilfredse med Daniel Stücklers udvikling som angriber og den indsats, han har lagt for dagen i efterårets træninger. Daniel kom til klubben for to år siden som 16-årig med et stort potentiale, og det har vores trænere i Masterclass nu fået løftet i sådan en grad, at vi gerne vil give Daniels udvikling endnu et nøk opad. Derfor indlemmer vi ham nu fuldt ud i Superliga-truppen som en del af vores offensiv, og så er det op til både Daniel og trænerteamet i Superliga-truppen at knokle benhårdt på og se, hvor langt talentet rækker, udtaler sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Mest læste på footy.dk

1.Tæt på kæmpe tragedie: Ronaldinho centimeter fra at blive slået ihjel
2.Billede: Bendtners babe poserer i BH
3.Ex-kæresten afslører saftige sexdetaljer: Ronaldo er en bandit i sengen og elsker spanking
4.Har floppet i udlandet: Nu kan dansker være på vej til FCM eller Brøndby
5.Har været i Liverpool i under et halvt år – nu vil han væk

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top