AGF forlænger med spilleren der blev rygtet til Brøndby

The perfect guide to the casino

AGF forlænger med spilleren der blev rygtet til Brøndby

AGF har her til eftermiddag haft en travl dag. Først blev kontrakten med Jens Jönsson forlænget og nu her er der pressekonference omkring købet af Morten ‘Duncan’ Rasmussen.

Han var i sommers rygtet kraftigt til Brøndby, den dygtige Jens Jönsson. Nu bliver han i AGF, der har forlænget kontrakten indtil 2017. Selvom det kun er en kort forlængelse er AGF’s træner, Glen Riddersholm, glad for forlængelsen og siger til klubbens hjemmeside:

– Jeg har fået et meget positivt indtryk af Jens, og vi glæder os over, at han kan se det samme perspektiv i AGF, som vi kan se i ham som fodboldspiller. Han er fra vores egen talentudvikling, og det betyder meget for os, at vi har nogle kulturbærere i klubben, som kan være med til at hjælpe AGF mod lysere tider. Jens er en spiller, som stadigvæk har nogle ting at lære, men jeg er sikker på, at det samarbejde, vi i fællesskab skal have, vil gavne ham i hans fremtidige udvikling. Når der på et tidspunkt er en udenlandsk klub, der kalder på ham, vil han være bedre rustet til den udfordring, siger Glen Riddersholm.

Og Jønsson selv er også glad for forlængelsen, og især, at AGF nu virker til at ruste op på flere fronter:

– Jeg synes, det ser rigtig spændende ud med ny trænerstab og nyt setup. Det vil jeg gerne være en del af, og jeg vil gerne være med til at spille AGF længere op i tabellen. Samtidig har det også været alfa og omega for mig, at jeg er tiltænkt en plads på midten. Mine ambitioner om at komme til en udenlandsk klub er stadig intakte. Det satser jeg også på at komme på et tidspunkt, og det er helt op til mig selv. Hvis jeg leverer godt for AGF, får jeg også muligheden på et tidspunkt, siger Jens Jønsson.

Mest læste på footy.dk

1.Tæt på kæmpe tragedie: Ronaldinho centimeter fra at blive slået ihjel
2.Billede: Bendtners babe poserer i BH
3.Ex-kæresten afslører saftige sexdetaljer: Ronaldo er en bandit i sengen og elsker spanking
4.Har floppet i udlandet: Nu kan dansker være på vej til FCM eller Brøndby
5.Har været i Liverpool i under et halvt år – nu vil han væk

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top