The perfect guide to the casino

Leicester med ny ‘Mahrez-handel’? Vil hente denne United-spiller – og derfor kan det lade sig gøre

Leicester er blevet kendt for deres vanvittigt gode handler efter deres flotte resultater i denne sæson. Det er blevet personificeret i især Riyad Mahrez og Jamie Vardy som klubben har hentet fra henholdsvis franske Le Havre og non-league fodbold for småpenge.

Nu bringer Daily Mail en historie, som måske kan synes vild, men alligevel ikke synes umulig. Leicester vil nemlig i følge mediet hente Uniteds Andreas Pereira, som lige nu kæmper for at få spilletid i Manchester United.

Raneiri ser et stor lys i Pereira, som kun er 20-år og betragtes som et kæmpetalent, men har lidt for stor konkurrence hos de røde djævle. Og Pereira afviser ikke selv et skifte, og understreger at han har brug for mere spilletid en tilfældet er lige nu, i Manchester United.

Pereira drømmer nemlig om OL med Brasilien u-21 til sommer, og hvis det skal gå i opfyldelse, skal han have mere spilletid.

Derfor siger Pereira til Globo Esporte:

– Jeg er United-spiller, men jeg har hørt i medierne at mange klubber er interesseret. Jeg ved ikke om United vil låne mig ud, men jeg arbejder på at få flere muligheder. Så må United bestemme. Jeg behøver mere spilletid for at gøre mig forhåbninger om OL som er en stor drøm, siger Pereira.

Mest læste på footy.dk

1.Sviatchenko bliver hyldet for sit første interview: Sviner tidligere Chelsea-stjerne
2.Medie: Schmeichel klar til at følge i fars fodspor – skal afløse de Gea
3.Glem rivaliseringen: Brøndby-profil sender Amartey til Premier League med kærlighedserklæring
4.Kan Messi gøre det på en våd og blæsende onsdag i Stoke? Her er Barca-stjernens fantastiske svar
5.Billeder: PL-stjerne smadrede sin Lamborghini ind i både hus og bil i går aftes

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top