Velspillende City imponerede på eget græs i 4-0 sejr

Manchester City spillede sig her til eftermiddag op på førstepladsen i Premier League, da de hjemme på Etihad Stadium vandt hele 4-0 over Crystal Palace.

Og allerede i 1. halvleg blev det tydeligt hvem af de to klubber der i dag ville trække de længste strå. City var fra kampens start klart det bedste hold på banen, og virkede særdeles veloplagte.

Efter godt tyve minutters spil kunne Fabian Delph score efter oplæg fra David Silva. Og kort inden pausen viste Citys nye angrebsduo, Iheanacho og Agüero at de godt kan sammen, da Iheanacho lagde op til ‘Kun’s mål. 2-0 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte City-dominansen, og Agüero og Silva lukkede og slukkede med et mål hver. 4-0 slutter kampen, som dermed sender City op på en foreløbig førsteplads i Premier League.