Tottenham smadrede sagesløse Sunderland med - Eriksen med fantastisk præstation

Tottenham smadrede sagesløse Sunderland med – Eriksen med fantastisk præstation

Christian Eriksen og Tottenham smadrede her til eftermiddag Sunderland i den tidlige kamp i Premier League. Eriksen var i den grad manden bag sejren, da han med to mål blev den store helt i dagens kamp.

Tottenham startede kampen med stort tryk på Sunderlands banehalvdel, og en meget sigende statistik, viste efter 15 minutter at ‘The Black Cats’ kun havde haft to fuldførte afleveringer på Tottenhams banehalvdel!

Det var dog alligevel Sunderland der først fik nettet til at blafre. Forsvarsspilleren van Aanholt bragte Sunderland foran kort inden pausen. Men glæden varede ikke længe. Harry Kane har nemlig fået tur i den, og denne gang blev det i oplæggerens rolle. 2 minutter efter lagde Kane nemlig op til danske Christian Eriksen der scorede efter en returbold faldt ud til danskeren der derefter klaskede bolden i mål. Meget lignende det mål Eriksen senest scorede for Tottenham.

I anden halvleg kunne Sunderland dog ikke lege med mere. Først gjorde Moussa Dembele det til 2-1 for Tottenham, og derefter bragede Christian Eriksen såmænd et langskud – med venstrebenet – helt op i krogen for Tottenham! Fantastisk mål af danskeren.

Og sidst men ikke mindst, så fik Harry Kane da også lige klappet en enkelt ind, da han scorede på straffespark for Tottenham og lukkede og slukkede til 4-1 ca. 10 minutter før tid. Tottenham ligger nu nummer 4 i Premier League.