Kæmpe drama i Chelsea - Vanvittigt Chelsea-comeback stjal vigtige point fra Everton

Kæmpe drama i Chelsea – Vanvittigt Chelsea-comeback stjal vigtige point fra Everton

En målløs 1. halvleg ændrede sig pludselig til et festfyrværkeri af scoringer i dagens kamp mellem Chelsea og Everton.

1. halvleg forløb uden scoringer, men så skete der ellers ting og sager efter pausen. 2 Everton-scoringer på blot 6 minutter – det ene scoret af Kevin Miralllas og det andet et selvmål af John Terry bragte Everton på sejrskurs. Men Chelsea ville det anderledes og med to mål på blot 2 minutter stod det pludselig 2-2. Chelsea’s mål blev sat ind af henholdsvis Diego Costa og Cesc Fabregas. I dommerens overtid skete der så det, der ikke måtte ske for Hiddinks og Chelsea. Mori satte den ind til 3-2 for gæsterne, og det lignede bestem en sejr til Everton. Men nej, scoringerne fortsatte, og dybt dybt inde i tillægstiden satte John Terry den så ind til slutresultatet 3-3. Helt vanvittig 2. halvleg!