Brandvarme Higuain sendte Napoli sikkert i Serie A-spidsen i hjemmesejr

Napoli havde hertil aften en god mulighed for at bringe sig yderligere foran i Serie A, efter at Inter tidligere på dagen havde dummet sig på udebane mod Atalanta.

Napoli kom dog langt fra godt fra start. Efter bare 3 minutter var holdet bagud, efter Sassoulos Falcinelli eksekverede et straffespark. 1-0 til de undertippede gæster.

Føringen holdt dog ikke første halvleg ud. De stærke syd-italienere udlignede efter et genialt indlæg fra Lorenzo Insigne, der lagde den hårdt ind i panden på Jose Callejon der fra klods hold kunne snitte bolden ind. Her var der spillet 19 minutter.

Og kort inden pausen, kunne fantastiske Gonzalo Higuain bringe Napoli foran, da opskriften fra holdets første mål blev gentaget mere eller mindre. Et hårdt, fladt indlæg blev lagt ind fra venstre. Hamsik lagde bolden indover, og her dukkede Higuain op og bragte Napoli foran.

I anden halvleg kontrollerede Napoli, og længe så det ud til der ikke skulle ske mere i den kamp. Men dybt inde i dommerens overtid dukkede – ja hvem ellers? – Gonzalo Higuain op og lukkede og slukkede til 3-1.

Higuain har dermed scoret vanvittige 20 mål i 20 kampe for Napoli og har dermed scoret halvdelen (20/41) af Napolis Serie A mål i denne sæson.
Napoli ligger som sagt nummer 1 efter aftenens sejr mens Sassuolo ligger på en flot 6. plads i Serie A.