Stor samling: Mourinhos bedste kommentarer om United i tidens løb

The perfect guide to the casino

Stor samling: Mourinhos bedste kommentarer om United i tidens løb

Jose Mourinho bliver kraftigt rygtet til Old Trafford, men indtil videre har medier svært ved at finde konkrete beviser og historier der bakker rygtet op. Noget der står helt fast, ja det er, hvad Mourinho tidligere har sagt om Manchester United.

Og disse bedste citater har vi samlet for dig, så du kan se hvad den karismatiske træner tidligere i sin karriere har kaldt United.

Mourinho i Porto, 2004:

– Jeg kan godt forstå han (Alex Ferguson) er lidt følelsesladet. Han har nogle af de bedste spillere i verden og de burde klare sig langt bedre end dét.

– Man skal være ked af det, når ens hold, bliver klart domineret af modstanderen som er blevet bygget på 10% af budgettet.

(Kommentarerne kom efter Portos 1-0 sejr i 16-dels finalen i Champions League.)

Mourinho i Chelsea.

Et par måneder senere stod de to igen overfor hinanden, og denne gang i samme hjemlige liga. Efter Eidur Gudjohnsson sikrede Chelsea-sejr i Mourinhos første møde med Manchester, som Chelsea-træner, sagde han følgende:

– Jeg sagde til Mr. Ferguson, at United ikke havde fortjent at gå fra banen uden points.

Andre citater i sin første Chelsea-tid:

– Sir Alex var meget klog, hvis man kan sige det, ved at sætte pres på dommeren i halvlegen.

– I anden halvleg var det, fløjt og fløjt, frispark og frispark, snyd og snyd.

– Jeg så deres spillere og deres manager gå en æresrunde efter at have tabt til os i deres sidste hjemmekamp. Hvis du taber den sidste hjemmekamp i Portugal får du smidt flasker efter dig.

– Efter alt der er sket i denne sæson – og det er en hel del – er jeg kommet frem til konklusionen at jeg er en god taber.
(Efter Uniteds mesterskab i 06/07, som sluttede Mourinhos serie af mesterskaber)

Mourinho i Inter:

Inter blev slået ud af Manchester United i Mourinhos første sæson i det italienske.

– Mit ønske blev opfyldt. Det var uforglemmeligt at komme tilbage til Manchester.

– Jeg vil møde de bedste. Og United er et hold med vindere og en super træner i Alex Ferguson. Nogle siger jeg har en god rekord mod Alex. Men rekorden er ikke min. Det er Chelseas.

Mourinho i Real Madrid:

I det der senere skulle vise sig at blive den sidste internationale kamp for Manchester United med Alex Ferguson i spidsen, som de tabte til Real Madrid, sagde Mourinho: (Kampen hvor Nani fik rødt kort)

– Det bedste hold tabte. Vi fortjente ikke at vinde men fodbold kan være sådan her.

Mourinho i Chelsea for anden gang:

– Jeg ville have afvist ethvert job i verden – Manchester United-jobbet, alle jobs – for Chelsea. (Da han tog jobbet for anden gang)

– Jeg har ondt af dem, det er aldrig en fornøjelse når nogle har problemer som de har, men United er United. (Efter Moyes fyring.

– Vi forberedte os så det skulle blive sådan her. Det var kampen vi ønskede og forventede. Det var svært, men lettere end vi troede. At kontrollere deres direkte fodbold til Marouane Fellaini og kontrollere fløjene så det ikke lægger indlæg med indersiden. Når vi ved at Rooney spiller på midtbanen, styrer vi hans løb ind i boksen. Kontrollere dødbolde og lade være med at give direkte frispark, da de har tre specialister. Vent på en chance og scor et mål. Vi var i stand til at få deres vigtige spillere til at forsvinde. Ingen så dem. Vi havde dem nede i vores lomme.

(Efter Chelseas 1-0 sejr over United, i en kamp hvor United dominerede men Chelsea og Hazard slog til på kontra.)

Mest læste på Footy.dk

1. Ny klub har budt ind på Mourinho – vil give ham guldrandet kontrakt
2. Chelsea overrasker: Vil hente denne Premier League-manager ind
3. Billede: Lampard gifter sig med skønhed
4. Manchester United vil have Leicesters guldfugl – så højt er deres bud
5. Roma-stjerne blev snydt for straffe – så sagde han dette og fik rødt kort

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top