Premier League-angriber: Jeg brugte Football Manager til at lære mine holdkammerater at kende

The perfect guide to the casino

Premier League-angriber: Jeg brugte Football Manager til at lære mine holdkammerater at kende

Premier League-angriber afslører nu, at han benyttede sig af Football Manager for at lære sine nye holdkammerater bedre at kende.

Den tidligere Saint-Etienne- og Lyon-angriber Bafetimbi Gomis valgte i sidste sæson at skifte den franske Ligue 1 ud med Swansea og Premier League, og for at lære sine nye holdkammerater bedre at kende, valgte han at benytte sig af det populære spil Football Manager.

– Jeg spillede for Lyon i fem år, og der vi spillede meget Football Manager. Og så tog jeg til Swansea. Efter underskrivelsen af kontrakten, tog jeg på ferie og tog spillet med mig. Hvis du har de nyeste spil, er der et billede med hver spiller. Så jeg begyndte at studere alle mine nye holdkammerater. Deres navne, hvor de spillede før, deres position på banen. Jeg studerede deres statistik, om de var målscorere eller mere assist-spillere. Det hjalp mig meget. Det er rigtigt, at det regner meget her, og du ender med at være indendørs oftere. Så jeg har fået mere tid til at spille Football Manager. Nogle gange bliver min kone lidt irriteret! Men når du vinder … intet …, udtaler Gomis i følge Daily Mail.

Mest læste på Footy.dk

1. Ny klub har budt ind på Mourinho – vil give ham guldrandet kontrakt
2. Chelsea overrasker: Vil hente denne Premier League-manager ind
3. Billede: Lampard gifter sig med skønhed
4. Manchester United vil have Leicesters guldfugl – så højt er deres bud
5. Roma-stjerne blev snydt for straffe – så sagde han dette og fik rødt kort

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top