Chok: Superliga-klub bliver alligevel ikke opkøbt

The perfect guide to the casino

Chok: Superliga-klub bliver alligevel ikke opkøbt

Forhandlingerne er strandet, og de bliver ikke genoptaget, lyder meldingen fra Randers FC.

Det var forventet, at Tom Vernon ville købe Randers FC, og der har gået rygter om, at Colin Todd var på vej ud, mens sportsdirektør Peter Christiansen har sagt op. Men nu er forhandlingerne strandet, og de bliver ikke genoptaget.

Bestyrelsesformanden for Randers FC Holding A/S Svend Lynge Jørgensen udtaler:

– Vi fortryder ikke, at vi grundigt har undersøgt denne mulighed og talt åbent om den. Vi var indtil for ganske nylig overbeviste om, at handelen ville blive effektueret, men måtte i fællesskab konstatere, at enderne af forskellige grunde ikke kunne nå sammen.

– Hverken Randers FC Holding eller Tom Vernon kan udtale sig om årsagen til at forhandlingerne er strandet, udover at der var visse ting, vi vurderede forskelligt. Da der, som det er normalt ved virksomhedshandler, er indgået en fortrolighedsaftale, kan vi ikke uddybe dette emne yderligere.

– Randers FCs fremtidsmuligheder er ikke anderledes end de var, før vi startede forhandlingerne med de potentielle investorer. Vi har stadig en af de sundeste økonomier i Alka Superligaen med en egenkapital i koncernen på over 50 mio. kr. og med udsigt til overskud i det igangværende regnskabsår. Vi ligger på en øjeblikkelig sjetteplads og er videre i pokalturneringen. Det svarer til vores forventninger.

– Vi vil nu fortsætte forhandlingerne med de spillere, der har udløb medio 2016 og sammen med den daglige ledelse vurdere, om holdet skal forstærkes yderligere.

– Vi takker aktionærerne, sponsorerne, moderklubberne, borgmesteren og de medarbejdere, der har bakket op om vores bestræbelser og håber på fortsat opbakning fra alle i og omkring Randers FC, udtaler fra Svend Lynge Jørgense

Mest læste på Footy.dk

1. Avis spurgte Leicester-stjerne, hvad de laver i KBH: Her er hans geniale svar
2. Mads Laudrup samler vanvittigt Serie 4-hold – disse spillere er med
3. Iskold stjerne skulle som straf dømme pigekamp – valgte at møde op i dette outfit
4. Billeder: Kanye Wests voldsomt sælgende Adidas-sko er nu blevet til fodboldstøvler
5. Schmeichel gjort til grin for dette tweet, efter at United røg ud af Champions League

Skriv en kommentar

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

Scroll to Top