Bookmaker: Hareide forlænger

The perfect guide to the casino

Bookmaker: Hareide forlænger

Lidt overraskende har norske Åge Hareide kun fået en kontrakt på to år i spidsen for det danske landshold, men bookmakeren NordicBet forventer et længere ægteskab mellem DBU og den norske toptræner.

DBU har ikke ligefrem tradition for at skifte hyppigt ud på landstrænerposten. Morten Olsen var den længst siddende landstræner i Europa, og selv om Åge Hareide kun har fået en aftale, der rækker den kommende VM-kvalifikation ud, forudser bookmakeren NordicBet ikke en hurtig exit for den nye landstræner. Vælger DBU at forlænge Åge Hareides to-årige kontrakt, er der således blot odds 1,50 at hente hos NordicBet.

– En så kort kontrakt sætter naturligvis Åge Hareide under pres fra start, men han overtager et talentfuldt hold med mange spillere fra det succesrige U21-hold, der kom til semifinalen i U21 EM sidste sommer, så potentialet for et længere samarbejde er bestemt til stede. Samtidig har den nye træner mulighed for at overraske positivt, da VM-kvalifikationspuljen ser knap så skræmmende ud. I modsætning til det ry, som norske trænere normalt har, så er Hareides stil mere direkte og målsøgende end Morten Olsens, hvilket tegner godt, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og tilføjer, at landsholdet har brug for en pragmatiker som Hareide, der forhåbentlig kan sparke nyt liv ind i holdet.

Forlænges Åge Hareides 2-årige kontrakt med DBU?

Ja 1,50

Nej 2,40

Skriv en kommentar

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

Scroll to Top