Absurd: Mauretansk præsident anklaget for at stoppe kamp efter 63 minutter

The perfect guide to the casino

Absurd: Mauretansk præsident anklaget for at stoppe kamp efter 63 minutter

Alle kender følelsen. En kamp er så kedelig, at man bare ønsker, at den bliver fløjtet hurtigst muligt. Sådan måtte Mauretaniens præsident, Mohamed Ould Abdel Aziz, have haft det for nylig da den mauretanske Super Cup blev spillet.

Det er de færreste, der kender til mauretansk fodbold, men ikke desto mindre udspillede der sig en noget absurd episode i sidste uges Super Cup-kamp mellem FC Tevragh Zeina og ASC Ksar. Efter 63 minutter valgte kampens dommer at fløjte 1-1-opgøret af, for derefter at fløjte den afgørende straffesparkskonkurrence i gang.

Kampen blev overværet af Mauretaniens præsident, Mohamed Ould Abdel Aziz, og det har siden fået gang i historier om, at han skulle have kedet sig så meget, at han havde beordret kampen stoppet.

Det afviser landets fodboldforbund dog:

– Jeg vil på det stærkeste afvise enhver indblanding fra landets præsident. Beslutningen blev taget på grund af organisatoriske grunde i overstemmelse med præsidenterne og trænerne fra de to hold, lyder det fra præsidenten fra Mauretaniens fodboldforbund, Ahmed Ould Abderrahmane.

Mest læste på footy.dk

1. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
2. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år
3. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag
4. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea
5. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top