Kampreferat: Brøndby snublede hjemme mod Aab

The perfect guide to the casino

Kampreferat: Brøndby snublede hjemme mod Aab

Aab vandt 2-0 i aftenens kamp mod Brøndby på mål af Thomas Enevoldsen og Lukas Spalvis. Begge mål blev scoret i første halvleg.

Første halvleg lagde ud i højt tempo og det var tydeligt vi havde at gøre med to hold der bestemt gerne ville spille fodbold. Således var Aab det første hold med en chance efter fem minutter men Thomsen headede over.

Brøndby kom dog efter det, og satte sig på spillet. Man havde dog svært ved at spille sig igennem Aabs defensiv, og samtidig truede jyderne på kontrastødene.

Og netop et sådant kontrastød uddnyttede Aab. Nicolaj Thomsen kom igennem i venstresiden og smækkede et flot indlæg indover. Her stod Thomas Enevoldsen ufatteligt fri, og han kunne dermed nemt bringe Aab foran 1-0 med hovedet.

Brøndby forsøgte at svare tilbage, men det var med samme præmisser som tidligere. Man var ikke rigtig tæt på at kunne bryde Aab-defensiven op, og kun en enkelt gang var man rigtig tæt på efter et hjørnespark.

Det var Aab ikke. De satsede stadig på hurtige omstillinger, og denne skulle give pote endnu en gang. Efter hurtigt opspil i højresiden stod Aabs Frederik Børsting pludselig fri. Han lagde bolden fladt ind over til Lukas Spalvis som sikkert scorede til 2-0, som også blev halvlegsresultatet, til Aab.

I anden halvleg kom Brøndby bedre ud. Der var mere tænding hos Brøndby-spillerne, og denne fanden-i-voldskhed førte Brøndby langt. Dette gav sig til udtryk i både spil og chancer. Den første store chance tilfaldt dog udeholdet igen igen. Enevoldsen snød to mand med en fiks dribling, men sparkede fra klods hold over mål.

I den anden ende truede Brøndby efterfølgende. Først var indskiftede Pukki tæt på at kunne spille Hjulsager helt fri foran mål, i en to-mod-to situation, men godt forsvarsspil forhindrede dette. BIF fortsatte dog med at lægge tryk på og efter 70 minutter burde dette have kastet mål af sig. Kahlenberg blev spillet helt fri til skud fra kanten af feltet, men ramte sammenføjningen, og derefter fulgte en fem-seks-dobbelt chance, der desperat blev blokeret efter Aab-holdet.

Herefter stod den på diverse skænderier mellem spillerne, og dette var til Aabs fordel. Brøndby havde ikke længere koncentrationen og kræfterne til at diktere spillet, og der blev i denne periode løbet mange forgæves meter fra begge hold, uden at det kastede chancer af sig.

Aab kan dermed trække yderligere fra Brøndby, og ligger nu solidt på tredjepladsen i Superligaen med 5 points ned til Brøndby på 4. pladsen.

Mest læste på footy.dk

1. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
2. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år
3. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag
4. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea
5. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top