Midtjylland var underlegne i Polen og tabte

The perfect guide to the casino

Midtjylland var underlegne i Polen og tabte

FC Midtjylland skulle her til aften på jagt efter et vitalt point, der ville bringe dem et godt stykke på vejen videre fra gruppespillet i Europa League. Det blev dog ikke aktuelt da man ude mod Legia Warszawa tabte 1-0.

Og man fornemmede det tidligt. Legia var hurtigst i spilopfattelsen og det lykkedes dem at sparke bolden i nettet tidligt i første halvleg ved deres goalgetter Nikolic. Nikolic var dog offside i afleveringsøjeblikket hvorfor det korrekt blev underkendt.

Dette burde dog have været en advarsel for midtjyderne. Men de havde generelt svært ved at holde i bolden og generelt så det ud som om polakkerne tog pusten fra dem og simpelthen spillede i et højere tempo.

Derfor var det også fair nok at polakkerne kunne bringe sig foran på hvad der dog var et temmelig spektakulært mål efter godt en halv time. Prijovic scorede ved at heade nærmest med ryggen til mål, og lobbede bolden over en chanceløs Mikkel Andersen i det midtjyske mål.

I anden halvleg havde midtjyderne generelt ikke det ekstra gear der skulle til for at lukke Legia op. Den største chance tilfaldt den indskiftede australier Mabil midt i anden halvleg, men han sparkede langt over mål. I stedet var Legia flere gange tæt på at fordoble føringen.

Kampen ender altså 1-0 til Legia på denne kolde novemberaften.

Dermed må Midtjylland sætte deres lid til at suveræne Napoli ikke taber deres sidste kamp mod Legia, og at man samtidig ikke selv taber større end 0-2 til Club Brügge. På den måde vil Midtjylland fortsat kvalificere sig.

Mest læste på footy.dk

1. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
2. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år
3. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag
4. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea
5. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top