Mesterligt indkøb: Midtjylland offentliggør købet af stjerne-angriber på fredag - købt for 15 millioner

The perfect guide to the casino

Mesterligt indkøb: Midtjylland offentliggør købet af stjerne-angriber på fredag – købt for 15 millioner

Det danske medie, Tipsbladet, melder her til formiddag at FC Midtjylland, er klar til at offentliggøre købet på deres nye, måske, angrebsstjerne i klubben. Parterne skulle være nået i mål med en aftale og en kontrakt til angriberen.

Og sikke en kamp det har været. Længe har Midtjylland jagtet Vaclav Kadlec, og nu skulle signingen så være i hus. Midtjylland kan præsentere ham i morgen, skriver Tipsbladet i dag, torsdag.

FC Midtjylland har kæmpet hårdt for at få prisen presset ned, og mediet mener at vide, at Midtjylland har fået et nedslag i prisen på 5 millioner kroner, og at dette er grunden til at de nu har handlet Kadlec ind i Frankfurt hvor han kommer fra.

– Det er noget af et scoop for FC Midtjylland, der får en spiller, der i mange år har været regnet for et af tjekkisk fodbolds største talenter. I Frankfurt, som han skiftede til i 2013, har Kadlec dog ikke haft held til at slå igennem, men han er utvilsomt et spiller med kvalitet. Det så man i foråret, hvor Kadlec på et lejeophold i Sparta Prag scorede ni gange i 13 kampe, skriver Tipsbladet.

Tipsbladet skriver ydermere at Kadlec nok er bedst på kanten, men sagten kan spille spidsangriber.

– Med indkøbet af Vaclav Kadlec er der også lagt op til afgange hos FCM. Mest sandsynlige er nok Erik Sviatchenko og Pione Sisto, der begge har bejlere, men omvendt har FC Midtjylland tidligere vist, at de ikke sælger til discountpris, så vil de hellere holde på en spiller, slutter Tipsbladet.

Mest læste på footy.dk

1. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
2. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år
3. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag
4. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea
5. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top