The perfect guide to the casino

Pellegrini: Jeg har givet Raheem Sterling ekstraarbejde

Manuel Pellegrini har givet Raheem Sterling ‘ekstra arbejde’ da han ikke mener at Sterling scorede nok mål i Liverpool. Det vil han undgå sker i Manchester City og derfor har chileneren bedt Raheem Sterling om at forbedre sine afslutninger.

Og den større fokus på afslutninger kan meget vel allerede være en ting der giver afkast. Raheem Sterling har nemlig lagt fint fra land i Premier League med mange mål. Pellegrini afslører at det var et særdeles bevidst valg og opprioritering af Sterlings spil:

– Jeg vidste at han kune havde scoret elleve mål for Liverpool, men jeg synes ikke det var mange for en spiller som Raheem. Han skal score mere og det kræver hårdt arbejde, starter Pellegrini.

– Han er snart en integreret del af vores spillestil og jeg er glad for han allerede han scoret seks. Men selvfølgelig er Raheem en ung spiller, og jeg var sikker på fra starten at han vil forbedre sig en hel del.

– Når man er 21 år, og du arbejder hårdt som en professionel, så vil du forbedre dig. At du spiller hver dag med dygtige spillere er godt for en ung spiller og du vil altid lære fra mere erfarne spillere, slutter Pellegrini i følge Goal.com.

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Bendtners baronesse-ex viser sig frem i bikini
2. Officielt: Liverpool skriver under med stort talent
3. Stort galleri: Balotellis barns mor folder sig ud på frække billeder
4. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
5. Video: 18-årigt megatalent rundbarberer Club Brügge

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top