The perfect guide to the casino

Guardiola evaluerer Arsenal-kampen: En katastrofe og ikke godt nok

Bayern München kørte Arsenal fuldstændig ud af brættet i 5-1 sejren i midtugen. Alligevel er træner Pep Guardiola ikke tilfreds. Medierne kan godt stoppe deres lovprisning af Bayern, da de i følge Guardiola ikke er klar til at vinde Champions League.

Pep Guardiola viser sig frem som noget af en perfektionist. Engelske The Guardian bringer i dag historien om Guardiolas vanvittige analyse efter 5-1 sejren over Arsenal:

– Vi skulle have spillet bolden mere rundt mod Arsenal. Det skal vi have forbedret. Det var en katastrofe i anden halvleg, og derfor må man sige, at vi ikke er klar til at vinde Champions League.

– Vi spillede kun rigtigt godt i 35 minutter, og det er ikke nok til at spille os i semifinalerne i Champions League. Vi skal kontrollere bolden meget bedre og tillade færre kontraer. Det var det samme mod Wolfsburg, da vi førte 3-0 og blev skødesløse, vurderer Guardiola, inden han kigger frem mod weekendens kamp mod Stuttgart.

– Det er helt utroligt, at de ikke har flere point. De har fortjent mange flere. Jeg er imponeret af deres måde at spille på. Begge hold kan lide at angribe, så jeg forventer en spændende kamp.

Bayern ligger – selvfølgeligt – nummer 1 i Bundesligaen.

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Bendtners baronesse-ex viser sig frem i bikini
2. Officielt: Liverpool skriver under med stort talent
3. Stort galleri: Balotellis barns mor folder sig ud på frække billeder
4. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
5. Video: 18-årigt megatalent rundbarberer Club Brügge

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top