The perfect guide to the casino

‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag

Husker du Sverige-kampen i 2007? Danmark havde netop fuldbyrdiget et flot comeback, da ‘fodboldtossen’ ved navn Ronni Nørvig løv ind og truede dommer Herbert Fandel. Kampen blev fløjtet af og Danmark blev taberdømt.

Ronni Nørvig er i dag i det danske medie BT, der har fået et interview med den tidligere fodboldtosse, der smadrede en hel nations, ja et helt skandinavisk arvefjendeopgør.

Ikke nok med det, så blev også meget ødelagt for Ronni Nørvig selv. Byretten idømte ham 30 dages betinget fængsel samt 40 timers samfundstjeneste for vold og ulovlig indtrængen. I Landsretten blev dommen ændret til 20 dages ubetinget fængsel.

Desforuden blev der krævet en erstatning der lød på 1.869.269 kroner til DBU. Dette endte dog reelt set med kun at blive 315.000 kroner.

Ronni fortæller at fodbolden tidligere fyldte en masse, men at han nu har mistet passionen for sportsgrenen som endte med at ruinere hans liv.

– Jeg har mistet min passion, siger Ronni i et stort interview med Sportsbladet.

– Det lykkedes mig at ødelægge det første indtryk af mig, for alle mennesker i hele Skandinavien. Jeg er nødt til at kæmpe for resten af ​​mit liv til at etablere det igen,« fortsætter Ronni.

De sidste 8 år, som det er siden han løb på banen i landskampen, har han brugt på at skabe sig et nyt liv. Nu bor han i Sverige og er blevet far. Og man kommer ikke til at se Ronni Nørvig som baneløber til de forestående landskampe, forsikrer han. Han kommer nemlig ikke til at være på stadion.

– Jeg gjorde noget meget, meget dumt i 2007. Jeg forstår, hvis der er en stor gruppe af mennesker, der ikke ønsker at se mig der.

Jeg formåede at dræbe min bedste ven – min kærlighed går til fodbold. Jeg ser ikke på fodbold på samme måde, som jeg gjorde for ti år siden. Den store passion er væk. Jeg var så skræmt af min egen adfærd den nat, slutter Ronni.

Ronni siger dog, at han godt kan se sig selv til en landskamp igen, men så skal det være for børnenes skyld.

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Bendtners baronesse-ex viser sig frem i bikini
2. Officielt: Liverpool skriver under med stort talent
3. Stort galleri: Balotellis barns mor folder sig ud på frække billeder
4. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
5. Video: 18-årigt megatalent rundbarberer Club Brügge

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top