Everton i vanvittigt comeback mod West Bromwich

The perfect guide to the casino

Everton i vanvittigt comeback mod West Bromwich

West Bromwich styrede mod en sikker sejr i Premier League mod Everton, men så gik klappen helt ned for hjemmeholdet. Romelu Lukaku scorede to gange, mens Arouna Kone også kom på tavlen og så endte opgøret 2-3 til Everton.

Everton gæstede mandag aften West Bromwich Albion i Premier League, og det blev en medrivende affære, som først fandt sin vinder meget sent i kampen og efter hele fem scoringer.

Saido Berahino bragte hjemmeholdet foran efter knap 41 minutter, da han modtog en stikning, som han sendte ind bag en fremadstormende Everton-keeper. Den føring blev fordoblet efter 54 minutter ved Dawson.

Det lignede på daværende tidspunkt en sikker hjemmesejr, men så tog Everton fat og skruede op. Romelu Lukaku scorede til 1-2 efter 55 minutter, mens indskiftede Arouna Kone udlignede 25 minutter før tid.

Everton var dog ikke færdige med at brillere, og efter 84 minutter gik det helt galt for West Bromwich, som måtte indkassere endnu et Lukaku-mål og så stod det 2-3 til Everton, som også blev kampens resultat.

Mest læste på Footy.dk

1. Gerrard afslører: Disse to mænd hader jeg mest i engelsk fodbold
2. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro
3. Billede: Verdens lækreste klublæge poster lækkert bikinibillede
4. Balotelli er kold: Liker opslag der ydmyger Brendan Rodgers
5. Bale med elendig timing: Udsendte dette tweet, da Arsenal bragte sig foran mod Tottenham

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top