Vurderinger: Bedst og værst i AaB-Brøndby

The perfect guide to the casino

Vurderinger: Bedst og værst i AaB-Brøndby

Vi tager her et kig på de bedste og værste præstationer i kampen mellem AaB og Brøndby.

AaB satte her til aften Brøndby gevaldigt på plads, da det på Nordjyske Arena blev til en 4-1-sejr over de blågule fra Vestegnen. Vi har taget et kig på de bedste og værste præstationer, og det er der kommet dette resultat ud af.

AaB

Bedst
Nicolaj Thomsen – den offensive kreatør var i den grad i hopla i dagens kamp, hvilket han kronede med et flot 3-0-mål.

Kasper Risgaard – den målfarlige midtbanespiller er ganske enkelt vital for nordjyderne. Han var savnet i sidste uges nederlag til FCK i Telia Parken, og i dag viste han igen sit værd.

Værst
Nicolai Larsen – i en kamp hvor det var svært at udpege nogle AaB’ere, der gjorde det decideret dårligt, må målmand Nicolai Larsen alligevel kigge lidt indad. I første halvleg havde han to store fejl i opspillet, som var lige ved at koste.

Brøndby

Bedst
Ronnie Schwartz – ikke mange gode præstationer fra udeholdet i dag, men på trods af de manglende scoringer var Ronnie Schwartz den klart største trussel for AaB’s defensiv, og med lidt mere held havde han lavet et mål i dag.

Værst
Dario Dumic – her var der til gengæld nok at tage fat i, da Brøndby generelt sejlede totalt i nederlaget. Defensiven var frygtelig, og specielt Dario Dumic satte nærmest ikke en fod rigtigt i kampen.

Johan Larsson – med hans til tider fremragende offensive backspil kan den haltende defensive indsats måske accepteres, men på en dag som i dag, hvor han heller ikke slår til offensivt, ser den svenske back ekstremt tynd ud.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top