Bedst og værst: FCK - Hobro

The perfect guide to the casino

Bedst og værst: FCK – Hobro

Hobro leverede kampen igennem en forrygende fight mod FCK, der skulle helt hen til det 84. minut før man fik scoret, da Andreas Cornelius sikrede løverne sejren. Her vurderer vi de bedste og værste præstationer fra en intens kamp i Telia Parken.

Det lignede længe en nulløsning indtil Andreas Cornelius få minutter før tid fik scoret det forløsende sejrsmål for FCK, der bestemt ikke leverede en prangende præstation imod et hårdt kæmpende Hobro-mandskab.

Her vurderer vi de bedste og værste præstationer fra dagens kamp i Telia Parken.

Bedste præstationer:

Hos FCK var det svært at finde positive indtryk i en kamp, hvor man bestemt ikke spillede sprudlende. Næsten alle mand i offensiven brændte store muligheder indtil Andreas Cornelius kom ind fra bænken og sikrede sejren for løverne. Dermed scorede FCK-angriberen for tredje kamp i træk, og det ser ud til, at han er ved at genfinde topformen. Thomas Delaney leverede også en fin kamp for FCK, hvor han blev kåret som kampens spiller af fansene.

Kampens spiller for gæsterne var uden tvivl Jesper Rask, der med flere store redninger holdt Hobro inde i opgøret indtil det sidste. Ligeså leverede Hobro-anfører Mads Justesen en bundsolid indsats i bagkæden hos Hobro, hvor midterstopperen havde godt styr på Nicolai Jørgensen og Federico Santander.

Værste præstationer:

Det var gennerelt en sløj indsat af FCK-offensiven, der kampen igennem havde svært ved at låse et solidt Hobro-forsvar op. Ingenting kørte dog for Kasper Kusk, der generelt har svært ved at genfinde det høje niveau fra Aab-tiden. Højrekanten blev udskiftet til fordel for Andreas Cornelius kort inde i anden halvleg. For Federico Santander blev det til endnu en kamp for FCK uden mål. Den store angriber gjorde ellers tingene rigtigt i de fleste situationer, men manglede skarpheden, når chancerne opstod.

Hos gæsterne var det svært at finde deciderede skuffende præstationer, men man kunne måske have håbet på mere fra den nye angriber, Pål Alexander Kirkevold, der udover en stor hovedstødschance i indledningen ikke havde meget at komme.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top