Gruppe H: Dansker fik point, og Zenit vandt svær udebane-kamp

Den eneste danske spiller, der startede inde i 1. runde af Champions League, var med til at få sat et point på tavlen.

Gent er i år for første gang nogensinde med i Champions League, og de leverede en fremragende præstation i deres debut-kamp. På trods af en udvisning i det 41. minut, lykkedes det for det undertippede belgiske mandskab med Lasse Nielsen i startopstillingen at få 1 point med fra kampen.

Kampen var ganske ligeværdig på trods af Gents lange periode i undertal. Lyon kom foran efter 58 minutter ved Christophe Jallet, og Gent fik udlignet ved Danijel Milicević i det 68. minut. Lyon havde muligheden for at tage alle 3 point til sidst, men Alexandre Lacazette brændte et straffespark efter 89 minutters spil.

I gruppens anden kamp vandt Zenit St. Petersborg en meget vigtig udebane-kamp imod spanske Valencia med 3-2. Valencia sad godt nok på kampen, men Zenit var meget skarpe i omstillings-spillet og fik udnyttet deres chancer godt. Hulk scorede 2 af Valencias mål, mens Axel Witsel bød ind med en enkelt scoring. Valencias mål blev scoret af Joao Cancelo og Andre Gomes.