Gruppe G: Chelsea kom tilbage på sporet, mens Casillas fik svær CHL-debut for Porto

Chelsea havde hårdt brug for en god præstation i aftenens kamp imod israelske Maccabi Tel-Aviv, og kampen gik også som Mourinho havde håbet.

Der kom aldrig rigtigt spænding ind i opgøret mellem Chelsea og Maccabi Tel-Aviv på Stamford Bridge. Chelsea sad på det meste af kampen, og sejren og de 3 point var aldrig i fare.

Chelseas store stjerne Eden Hazard brændte et straffespark på forfærdelig vis efter 6 minutters spil, men derefter fik Chelsea gang i målscoringen. Kampen endte med 4-0 på mål scoret af Willian, Oscar, Diego Costa og Cesc Fabregas.

I aftenens anden kamp i gruppe G var FC Porto på en svær opgave på udebane imod ukrainske Dynamo Kiev. Porto havde nok regnet med at få alle 3 point, da de bragte sig foran i det 81. minut, Dynamo Kiev kom tilbage og fik udlignet i det 89. minut. Oleg Gusev og Vitaliy Buyalskyy scorede for Dynamo Kiev, og Vincent Aboubakar scorede begge mål for FC Porto.