Gruppe E: Leverkusen storsejrede mens Barcelona måtte nøjes med uafgjort

Der var lagt op til spændende kampe i Gruppe E, hvor det helt store opgør stod mellem Roma og Barcelona. Leverkusen vandt hjemme 4-1 mens Roma og Barcelona delte 1-1.

I Rom gjorde Barcelona det onde mod Roma tidligt inde i opgøret. En dyb bold blev opsnappet af Ivan Rakitic, som flot lagde bolden indover til en fremstormende Luis Suarez der kunne pande bolden i mål.

Efterfølgende stod det dog klart at Messi klart nedlagde Lucas Digne i situationen, og at der måske burde være fløjtet frispark forinden.

Men, men, men. Så gjorde Florenzi det onde mod Barcelona. Florenzi modtog bolden langt ude i højreside på sin egen banehalvdel, og tog et par træk frem i banen. Og nærmest fra midterlinjen sparkede Florenzi på mål, og overlistede ter-Stegen i Barcelonamålet. Fantastisk mål!

Andne halvleg var en jævnbyrdig affære, hvor Lionel Messi kom tættest på med et spark på overliggeren.

I Leverkusen kom Leverkusen godt fra start. Efter bare 4 minutter gav Mehmedi Leverkusen en drømmestart, da han bragte hjemmeholdet foran 1-0. Denne føring blev dog udlignet efter 13 minutter.

Denne stilling holdt indtil pausen hvorefter Levekusen satte trumf på. Først scorede dødboldeksperten Calhanoglu på et flot langskud, derefter Javier Hernandez og slutteligt Calhanoglu på straffespark. 4-1 slutter kampen, som derfor sender Leverkusen op på en suveræn førsteplads.