The perfect guide to the casino

Cornelius efter ny forløsning: Det har været nogle lange måneder

Andreas Cornelius scorede hertil aften for anden kamp i træk, da han lukkede kampen mod Randers med sit mål til 3-0 imod Randers. Endnu en stor forløsning, der er utrolig glad for at være tilbage fra den skade, som holdte ham ude i slutningen af sidste sæson.

I søndags scorede Andreas Cornelius for første gang efter sin lange skadesperiode, og hertil aften var den tårnhøje angriber så på spil igen, da han scorede til 3-0 for FCK. Fyrtårnet kom på banen midt i 2. halvleg, og skulle ikke bruge lang tid før han headede bolden i kassen for løverne.

Derfor var det naturligvis også en glad FCK-profil, der efter kampen fik sig en snak med Footy om glæden ved igen at være tilbage.

– Jeg er glad for at kunne komme ind at score og nu har jeg scoret to mål i to kampe, så det har været rigtig godt. Det har været nogle lange måneder, hvor jeg har gået og ventet på at blive klar. Det har været hårdt og meget kedeligt, så jeg har selvfølgelig håbet på at komme hurtigt tilbage, og at det ville være sådan her, men man ved jo aldrig, udtalte Cornelius til Footy.dk efter kampen.

Mest læste på Footy.dk

1.Instagram: FCK-stjernes lækre model poster vildt topløst billede
2.Måtte udgå med brækket ben: Holder alligevel humøret højt med dette tweet
3.Billede: Lækker klublæge poster frækt bikinibillede
4.Kæmpe afsløring: Så tæt var United på at hente Ronaldo tilbage i sommerens transfervindue
5.Vanvittigt: Uniteds dyre dreng blev glemt på hotellet, da resten af holdet kørte mod stadion

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top