Bedst og værst: FCK – Randers

FCK vandt hertil med 3-0 i mod Randers i en kamp, der i store dele var meget lige, men hvor løverne var skarpest, når chancerne opstod. Her vurderer Footy.dk, hvilke spillere der gjorde det bedst og værst i aftenens opgør.

Uden for alvor at folde sig helt ud vandt FCK aftenens kamp i sikker stil med cifrene 3-0 på mål af Verbic, Toutouh og Cornelius.

Her vurderer vi kampens bedste og værste præstationer.

Bedste præstationer:

Kampens spiller var uden tvivl Benjamin Verbic. Den slovenske offensivspiller var her, der og alle vejene i første halvleg, hvor han noterede sig for sit første Superliga-mål og skabte flere gode chancer til sine holdkammetater. Han blev udskiftet i midten af anden halvleg. Generelt spillede hele FCK-holdet en fin kamp, hvor Andreas Cornelius markerede sig med at komme ind fra bænken, og lukke kampen med sin scoring til 3-0.

Hos gæsterne fra Randers var det noget sværere at finde lyspunkter i en kamp, hvor ingen udmærkede sig specielt. Anfører Christian Keller leverede som altid en benhård arbejdsindsats, og ydede en stærk indsats i motorrummet for kronjyderne indtil han måtte lade sig udskifte grundet problemer med læggen.

Værste præstationer:

For løverne blev det til endnu en målløs affære for Federico Santander. Den stærke angriber formåede ikke at få sat sig selv i scene, men fik dog igen bevist, at han er god i luftspillet, da han lagde op til Verbics føringsmål. Det er dog tydeligt at se, at angriberen fra Paraguay mangler selvtillid.

For gæsterne skuffede især Mikael Ishak. Den normalt så farlige Randers-bomber havde en forholdsvis anonym aften i hovedstaden, hvor han burde have bragt Randers i front i kampens indledning, men den svenske angriber missede den store mulighed. Han blev udskiftet sidst i anden halvleg. Derudover så keeper Karl-Johan Johnsson på ingen måde godt ud ved løvernes mål til 3-0, da han kom forkert ud, og kunne se Cornelius heade bolden i et tomt net.