The perfect guide to the casino

Tidligere danske Schalke-spillere advarer Højbjerg: Bayern München er det største hadeobjekt

Pierre-Emile Højbjerg skal i den kommende sæson tørne ud for den tidligere dansker-klub Schalke 04 på en lejeaftale. Men det bliver ikke nemt, advarer to tidligere Schalke-spillere.

Bayern München snød i 2001 Schalke for deres første mesterskab i mange mange år, og det har Schalkes fans ikke glemt. Derfor er Bayern München blevet det største hadeobjekt for Schalkes fans, hvilket måske kan blive et problem for danske Pierre-Emile Højbjerg.

BT har snakket med Søren Larsen og Peter Løvenkrands, der begge har spillet i klubben, og de siger følgende om det tyske holds fans:
-Klubben fylder rigtig meget i folks liv. De er meget passionerede omkring deres fodboldhold; lidt ekstraordinært. Da jeg var der, var det sådan, at til påske, når folk havde fri, var der hver dag et sted mellem 3.000 og 5.000 mennesker til vores træninger, siger Søren Larsen.

-Hvis det ikke går godt, finder du også ud af det. Jeg husker en udekamp, vi tabte til Bayer Leverkusen i begyndelsen af en sæson, hvor det året før ikke var gået så godt. Der stod fansene ude foran hegnet, hvor vores bus skulle ud, og ville have svar fra Andreas Müller (daværende manager). Der fik jeg en smagsprøve på, hvordan fansene er med hensyn til det, siger Peter Løvenkrands til BT.

Om Højbjergs fortid i Bayern München siger Søren Larsen:
-Det kan blive et lille problem i starten, for dem er de ikke særlig glade for. Men det havde nok været noget andet, hvis han var en inkarneret Bayern-spiller med 400 kampe i ryggen, der havde været der hele sit liv. Schalke er et fantastisk sted at være fodboldspiller, og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden
5. Liverpool-spiller tvunget til at slette Rooney-tweet efter had fra egne fans

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top