The perfect guide to the casino

Schmeichel havde en svær kamp, da Leicester lavede et fantastisk comeback mod Aston Villa

Leicester City skulle i dag spille mod Aston Villa, som har fået en skuffende start, hvor de lå på en 15. plads inden dagens kamp. Leicester derimod er kommet flyvende fra start og har ikke tabt en kamp endnu i denne sæson.

Begge hold havde derfor en masse at kæmpe for, men det viste sig, at Leicester måske var kommet lidt ned på jorden igen efter deres blændende start, da Aston Villa kom foran med 0-1 efter 39 minutters spil. Manden bag målet var det engelske/irske stortalent, Jack Grealish, som skruede bolden i mål mod en stille, men kraftfuld, inderside efter en masse klumpspil på kanten af feltet. Derefter holdt Aston Villa trykket på Leicester resten af halvlegen, dog kom der ingen mål. Efter halvlegen var det så Leicesters tur til at spille bedst, men i samme moment, stik mod spil og chancer, fik Aston Villa bragt sig på 0-2, da Carles Gil scorede i det 63. minut.

Alt så tabt ud for The Foxs, men i det 72. minut scorede Ritchie De Laet og reducerede derved til 1-2. Derefter satte Leicester for alvor ind, og det belønnede sig, da de fik scoret ti minutter senere ved Jamie Vardy. Dramatikken blev fuldendt, da Nathan Dier fik headet bolden indover Guzan i Villa målet. I samme øjeblik bliver Dier dog slået fuldstændig til tællingen, i det Guzan ramte ham i hovedet. Et par minutter senere var Dier dog klar igen. Han gjorde det derved til kampens slutresultat 2-3, og Leicester fortsætter derfor med at være ubesejret.

Mest læste på Footy.dk

1.Billede: Wimbledon-spiller takker gud og kylling for hans nye vurdering i FIFA 16
2.Afsløring: David De Gea har en “lav” frikøbsklausul i den nye United-kontrakt
3.Vild afsløring: Manchester City-stjerne betaler ikke børnepenge, fordi ex-kæresten stoppede med at sende frække selfies
4.Arrogante Gerrard: Hvordan kunne han gøre ham til anfører over mig?
5.Når Ronaldo går amok: Denne klub har han været hårdest ved

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top