The perfect guide to the casino

Riza Durmisi: Jeg har mange rejser endnu

Riza Durmisi spillede hertil aften en god kamp på Brøndby Stadion, og efter kampen har han delt nogle af sine tanker omkring de sidste ugers præstationer med os.

Durmisi har lavet en masse gode præstationer på det seneste, som har ledt til debut på det danske landshold og givet fuld spilletid i de seneste to EM-kvalifikationskampe. Derudover har han præsteret rigtigt godt for Brøndby med en masse flotte offensive aktioner. Dette gjorde i dagens kamp mod FCM, at han blev kåret til “Man of the Match” af tilskuerne. Nedenfor fortæller Durmisi blandt andet om sin lille “rejse” med landsholdet.

– Jeg har forhåbentlig mange rejser endnu, men jeg vil gerne kalde det en lille rejse. Det har været uforglemmeligt, og det har været det største sportslige indtil videre at repræsentere Danmark – det er det ultimative. Og selvfølgelig spille de to kampe, det har selvfølgelig givet noget selvtillid, som jeg vil videreføre her og prøve at gavne bedste muligt. Men jeg skal huske på, at jeg skal stadigvæk holde snuden i sporet og gøre det endnu bedre, for jeg stiller mig aldrig tilfreds. Jeg kan altid bygge på, sagde han til Footy.dk efter kampen.

Mest læste på Footy.dk

1.Billede: Wimbledon-spiller takker gud og kylling for hans nye vurdering i FIFA 16
2.Afsløring: David De Gea har en “lav” frikøbsklausul i den nye United-kontrakt
3.Vild afsløring: Manchester City-stjerne betaler ikke børnepenge, fordi ex-kæresten stoppede med at sende frække selfies
4.Arrogante Gerrard: Hvordan kunne han gøre ham til anfører over mig?
5.Når Ronaldo går amok: Denne klub har han været hårdest ved

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top