The perfect guide to the casino

Mikkel Andersen: Tre point ville have været bedre end clean sheet

FCM-keeperen var en af banens bedste hertil aften, hvor han mere eller mindre var hovedårsagen til, at FC Midtjylland kan rejse tilbage til Herning med ét point i bagagen.

Mikkel Andersen vikarierede i aftenens kamp for Johan Dahlin i midtjydernes mål, og danske keeper leverede en særdeles fin præstation i ulveburet, hvor han med flere fantastiske redninger var medvirkende til, at FC Midtjylland ikke måtte tage fra Brøndby med et nederlag.

Andersen havde inden kampen sat næsen op efter en sejr, men det uafgjorte resultat var ifølge målmanden meget retfærdigt.

– Vi er et tophold, så vi kommer selvfølgelig for at vinde, men vi har chancer og de har chancer. At det ender med 0-0 tager vi med videre og så kigger vi fremad. Vi spiller ikke som vi gerne vil, men vi kommer ud med et clean sheet og så kigger vi ellers bare videre, fortalte FCM-keeperen til Footy.dk efter kampen, og ikke overraskende var han fint tilfreds med sin egen præstation.

– Det er dejligt med endnu et clean sheet. Personligt er det fint, men det ville selvfølgelig have været bedre med tre point. Jeg gør mit job for holdet og kommer ind, så kan jeg ikke gøre så meget andet.

Det var Mikkel Andersens fjerde kamp for FCM, og i tre af dem er det lykkes for ham at holde buret rent.

Mest læste på Footy.dk

1.Billede: Wimbledon-spiller takker gud og kylling for hans nye vurdering i FIFA 16
2.Afsløring: David De Gea har en “lav” frikøbsklausul i den nye United-kontrakt
3.Vild afsløring: Manchester City-stjerne betaler ikke børnepenge, fordi ex-kæresten stoppede med at sende frække selfies
4.Arrogante Gerrard: Hvordan kunne han gøre ham til anfører over mig?
5.Når Ronaldo går amok: Denne klub har han været hårdest ved

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top