The perfect guide to the casino

Jannick Vestergaards Hoffenheim-gensyn blev afgjort i overtiden

Jannick Vestergaard skiftede denne sommer reservetjansen i Hoffenheim ud med en plads i startopstillingen i Werder Bremen.

Der var altså lagt op til en stor kamp for Jannick Vestergaard og det var også ham og Werder Bremen der kom bedst fra start, da Anthony Ujah assisterede Zlatko Junuzovic, kort før pausen, der sparkede bolden sikkert forbi Hoffenheims Oliver Baumann, der stod chanceløs tilbage. Hoffenheim kom dog bedre ud til 2. halvleg, hvilket blev belønnet med den udlignende scorring fra Eduardo Vargas, der bragede udligningen ind fra kanten af feltet på oplæg af Mark Uth. Det lignede længe en pointdeler, men i det 2. tillægsminnut dukkede Werder Bremens Anthony Ujah op og sikrede sejren med assist fra den hjemvendte Claudio Pizarro. Som om det ikke skulle være nok scorede Zlatko Junuzovic minuttet efter, hvilket sikrede Jannick Vesteraard og Werder Bremen en tiltrængt udesejr på 3-1.

Mest læste på Footy.dk

1.Billede: Wimbledon-spiller takker gud og kylling for hans nye vurdering i FIFA 16
2.Afsløring: David De Gea har en “lav” frikøbsklausul i den nye United-kontrakt
3.Vild afsløring: Manchester City-stjerne betaler ikke børnepenge, fordi ex-kæresten stoppede med at sende frække selfies
4.Arrogante Gerrard: Hvordan kunne han gøre ham til anfører over mig?
5.Når Ronaldo går amok: Denne klub har han været hårdest ved

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top