The perfect guide to the casino

Arrogante Gerrard: Hvordan kunne han gøre ham til anfører over mig?

Der kommer i øjeblikket mange spændende historier frem om Liverpool-legenden Steven Gerrard, da han er igang med at udgive sin nye selvbiografi “My Story”.

Den engelske side Caughtoffside er kommet i besiddelse af en del af Steven Gerrards nye selvbiografi, og det er en noget arrogant Gerrard, man møder i dette udklip.

Situationen udspiller sig da der skal vælges ny anfører til det engelske landshold. Stuart Pearce skal vælge den næste anfører, og Gerrard mener ikke at valget bliver særlig godt:
-Der var en masse snak om, hvem der ville blive anfører under Pearce, og da jeg ankom til hotellet, mener jeg, at det var hans chance for at sige “kan vi lige snakke sammen herude?” eller “kan du ikke lige komme hen til mit værelse til en snak?”. Den følgende morgen hev han mig i stedet ind på et toilet på The Grove. Han sagde, “Jeg vil bare lige fortælle dig ansigt til ansigt, at jeg vælger Scott Parker som ny anfører”.

Det var Gerrard ikke glad for, som man kan se på denne noget arrogante kommentar.
-For at være ærlig så er Scott Parker en god spiller. Jeg har meget respekt for ham både som spiller og person, men hvordan kunne han vælge Scott Parker som anfører for England over mig?

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden
5. Liverpool-spiller tvunget til at slette Rooney-tweet efter had fra egne fans

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top