Overblik: Sådan har de første 100 dage som Real Madrid-træner været for Rafa Benitez

The perfect guide to the casino

Overblik: Sådan har de første 100 dage som Real Madrid-træner været for Rafa Benitez

Det er ikke et let job at være træner for verdens måske største fodboldklub. Det har Rafa Benitez nok allerede lært af sine første 100 dage som træner.

Her er et overblik over de tre mest markante ting, der er sket under Benitez’ ledelse.

Iker Casillas-sagaen

Da Rafa Benitez kom til klubben var det nærmest allerede afgjort, at klub-legenden Iker Casillas skulle forlade Real Madrid. Han havde igennem de to seneste sæsoner modtaget meget kritik fra Reals fans, og derfor skiftede han også til Porto 2 dage efter hans første møde med Benitez.
Man skulle nok tro, at det var enden på den sag, men Real Madrid fik meget kritik for deres mangel på respekt overfor klub-legenden, da Casillas fik lov at sidde helt alene under sit afskeds-pressemøde.

Sergio Ramos’ kontraktforlængelse

Real Madrid kunne på ingen måde tåle at miste både Iker Casillas og Sergio Ramos i det samme transfervindue, så derfor blev det Benitez’ førsteprioritet at få Sergio Ramos til at blive i klubben.
Det lykkedes omsider d. 17 august, da anføreren forlængede sin kontrakt til 2017 efter et heftigt flirteri med blandt andet Manchester United.

David De Geas fejlslåede transfer

Heldigvis for Rafa Benitez er der flere personer, der kan tage skylden for kollapset i handlen mellem Real Madrid og Manchester United for David De Gea. Handlen gik som bekendt galt, da papirerne ikke nåede frem til FIFA i tide, og derfor må Benitez “nøjes” med at have den costarikanske Keylor Navas som førstevalg i målet.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden
5. Liverpool-spiller tvunget til at slette Rooney-tweet efter had fra egne fans

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top