Brøndbys nye profil i problemer: Kan misse op til flere kampe

The perfect guide to the casino

Brøndbys nye profil i problemer: Kan misse op til flere kampe

Brøndby præsenterede i går den jamaicanske midtbanespiller Rodolph Austin som ny spiller, men klubbens fans må indtil videre væbne sig med tålmodighed, da han ikke bliver klar til weekendens kamp mod FCM, mens han er også er tvivlsom til kampen i næste weekend, hvor Aab er modstanderen.

Rodolph Austin blev i går præsenteret i Brøndby, men den defensive midtbanespiller kommer nødvendigvis ikke i aktion for de gule lige med det samme, og årsagen er ikke en skade hos jamaicanske landsholdsanfører.

BT skriver i dag, at der er opstået problemer i forhold til jamaicanerens arbejdstilladelse. Sådan en proces tager nemlig normalt syv til 10 dage, og derfor har Brøndby overfor avisen kunne bekræftet, at Austin ikke bliver klar til søndagens møde med de danske mestre fra FC Midtjylland.

Samtidig vil man heller ikke garantere, at Austins arbejdstilladelse bliver klar til næste weekend, hvor modstanderen er Aab, og derfor risikerer den nye BIF-profil først at kunne få sin debut i det københavnske derby mod FCK.

Før arbejdstilladelsen er i hus, må Austin ikke engang træne med sine nye holdkammerater, og derfor må han indtil videre holde sig selv i gang.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden
5. Liverpool-spiller tvunget til at slette Rooney-tweet efter had fra egne fans

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top