Storspillende City spillede sig på førstepladsen

Manchester City spillede sig her til aften på førstepladsen i Premier League efter flot spil mod West Bromwich. Kampen endte 0-3 efter mål af Yaya Toure, der blev dobbelt målscorer samt Vincent Kompany.

Manchester City havde statistikken med sig i aftenens kamp mod West Bromwich. Manchester City havde vundet de seneste 7 opgør mod ‘The Hawthorns’, og dette blev altså den ottende i rækken.

Der var bare spillet 9 minutter, da City bragte sig foran. Yaya Toure scorede efter oplæg fra Jesus Navas.

Et kvarter senere måtte Boaz Myhill igen hive bolden ud af nettet. Bony spillede bolden til samme Toure, der bankede læderet ind bag en chanceløs Myhill, med et spark lige uden for feltet.

Generelt var 1. halvleg rigtig seværdig, med store chancer i begge ender. Og West Bromwichs farlige angriber, Saido Berahino fik faktisk reduceret. Linjevogteren stod dog med flaget oppe eftersom Berahino stod offside.

I anden halvleg fortsatte City’s storspil. Efter en times spil steg Kompany tilvejrs efter et hjørnespark, og den dygtige midterforsvar headede læderet ind til 3-0.

Kampen fortsatte sin seværdige facon, og i den sidste halve time bød den på store chancer til både James Morrison fra West Bromwich og ‘Kun’ Agüero, som var blevet indskiftet, men ikke ville bolden ikke.

Kampen slutter 3-0 og City stryger dermed på førstepladsen i Premier League.