Juventus finaleklar efter disciplinæret indsats

Juventus er finaleklar i Champions League, efter en yderst disciplineret præstation på Santiago Bernabeu mod Real Madrid. Kampen sluttede 1-1.

Kampen startede ellers godt for Real Madrid, da de efter 23 minutter kom foran på et straffe eksekveret af Cristiano Ronaldo. Første halvleg var generelt meget seværdig med chancer i begge ender, og i store perioder var det rent indianerfodbold. Juventus formåede dog at stå godt i kæderne, da et mål til Real Madrid ville bringe dem alvorligt tæt på finalepladsen.

Juventus kom bedst ud til anden halvleg, g lagde et tungt pres på madrilinerne, og dette skulle give pote. Efter et hjørnespark fik Real Madrid først dirigeret bolden væk, men en høj bold til Paul Pogba som headede bolden for fødderne af Morata var nok til at reduceringen til 1-1 var i hus.

Real Madrid behøvede nu et mål, for at bringe kampen i forlænget spilletid. Dette betød mere plads til Juventus omstillinger, og dette var lige ved at lukke kampen med en friløber til Juventus med Casillas klarede flot.

Gareth Bale havde en gigantisk hovedstødschance et kvarter før tid, men waliseren brændte på det skammeligste. Tættere på kom Real Madrid ikke, hvilket betyder Juventus er finaleklar.

Finalen kommer altså til at stå mellem FC Barcelona og Juventus.