Marseille slog Monaco i fransk drama

Marseille slog her til aften Monaco i et dramatisk opgør. Kampen endte 2-1 til hjemmeholdet, som nu indtager 3. pladsen i Ligue 1.

Marseille kom ellers dårligt ud, da de efter bare 45 sekunder var kommet bagud. Joao Moutinho bragte Monaco foran, da han med et fladt skud udplacerede keeperen.

Denne føring holdt indtil 10 minutter før tid, da en bold i højre side, blev lobbet over keeperen som var på skovtur, og inde foran stod Andre Ayew klar til at heade bolden i det frie mål, med forsvarsspilere dansende på stregen for at forsvare.

Og ondt blev værre for Monaco, der med et uafgjort resultat stadig ville have beholdt 3. pladsen. Men den tidligere Rennes spiller, Allessandrini ville det anderledes, da han 2 minutter før tid lukkede til 2-1 med et fladt skud, efter indlæg fra højresiden.

Marseille ligger nummer 3, efter PSG på første pladsen, og Lyon på 2. pladsen. Monaco indtager 4. pladsen.