The perfect guide to the casino

Målløs Martin Jensen SLAGTER ‘X-Factor’-dommer: ‘Altså, hvad fanden foregår der?’

Den danske DJ og ‘X-Factor’-dommer er langt fra tilfreds med udfaldet af fredagens program.

Martin Jensen måtte sidste fredag se sin deltager Hiba forlade ‘X-Factor’, da meddommeren Oh Land valgte at sende Thomas Blachmanns gruppe, Neva & Ida, videre i det populære tv-program, og det er bestemt ikke en beslutning, som den verdenskendte DJ er enig i.

– Det har sgu været lidt tungt, det må jeg ærligt indrømme. Jeg synes, det er en ærgerlig situation, siger Martin Jensen til SE og HØR om at skulle sige farvel til en af sine deltagere.

– Jeg kunne sgu ikke rigtigt tyde den kære Oh Land i forhold til, hvor hun ville hen med det her. Specielt når man ikke vurderer ud fra noget fagligt, og det var faktisk det, jeg troede, jeg havde meldt mig til som program. At vi bedømte ud fra faglighed og ikke konkurrencerelateret.

– Vi kunne jo allesammen høre, at Hiba er væsentligt dygtigere, end Neva og Ida er. Ubetinget. Og det er det, jeg mener med, at hun (Oh Land red.) ikke dømmer på faglighed. Det er jo åbenlyst.

– Det er klart, at hun skal have dem ud, så hun kan stå stærkere selv. Jeg synes bare, det er en ærgerlig måde at gøre det på, når vi er gået ind i et program, hvor vi gerne vil finde den næste superstjerne og ikke blive egoer, der føler, man skal vinde et tv-show i stedet for rent faktisk at hjælpe en solist videre, forsætter Martin Jensen.

– Hiba havde så meget overskud. Du kunne fandme se og høre og føle nerverne. Oh Land vælger så at sige, at Ida og Neva ikke er lige så dygtige som Hiba, og så smider hun Hiba ud. Altså, hvad fanden foregår der?, slutter en målløs Martin Jensen.

Se videoen øverst i artiklen: Tre iskolde fans viser bare bryster under World Series-finale – se videoen her.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top