The perfect guide to the casino

CHOK: Er ‘Vild med dans’ par blevet kærester?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program

Det yngste par i dette års ‘Vild med dans’, er de smukke Asta Björk og Oscar Bjerrehus.

Inden Oscar startede i ‘Vild med dans’, dannede han par med Sofie Arendse, men de er nu gået fra hinanden, og nu er rygterne startet om, hvorvidt Asta og Oliver er blevet mere end bare et dansepar. Oscar bekræftede bruddet med Sofie i Ditte Okmans ‘Det vi taler om’. Her ville han dog ikke kommentere på, hvorvidt forholdet mellem Asta og ham var ved at udvikle sig, men det gjorde Asta til gengæld, da HER & NU spurgte efter fredagens ‘Vild med dans’ show for to uger siden.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

– Det har vi ikke lyst til at snakke om. Man bliver tæt af oplevelsen. Man går igennem noget intenst sammen og bliver rigtigt gode venner, så det behøver ikke at betyde mere end det, sagde Asta om de klip, der florerer af de to dansere, hvor man ser dem flette fingre i flere omgange.

Asta og Bjerrehus ligner et af de dygtigste par i årets Vild med dans, og Danske Spil har dem blandt favoritterne til at vinde i deres seneste odds på Vild med dans.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

I sidste uge kommenterede det unge par igen på rygterne, og her slog de altså fast, at rygterne omkring Asta og Oscar, ikke er sande.

– Det er ikke rigtigt, at der er romantik mellem os. Vi er rigtig gode venner, og vi hygger os helt vildt, men vi kan afkræfte, at der er mere mellem os end det, sagde Asta, imens Oscar også kom med en kommentar.

– Den er ikke længere end det, lød det fra Oscar, der samtidig ikke ville kommentere på bruddet med Sofie Arendse.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Årets mest flabede svar? Dommer sætter tennisspiller på plads med iskold kommentar

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top