The perfect guide to the casino

WHAT! Sofie Linde afslører vanvittig løn

Den populære tv-vært tjener tilsyneladende kassen.

33-årige Sofie Linde, der nåede at styre slagets gang i ‘X-Factor’ i otte sæsoner, inden hun for nylig gav stafetten videre, er en af Danmarks mest populære og elskværdige tv-værter, og det er altså også til se, når man sammenligner hende og mandens bankkonto.

Således var Sofie Linde ikke bleg for at dele ud af hende og manden, Joakims, privatøkonomi, da hun var gæst i “Mads og Monopolet”.

– Det er ikke for at hævde mig selv, men nu tjener jeg tre gange så meget som min mand, og mine penge er hans penge, og der ingen opdeling mellem os, fordi vi ligesom har sagt ja til at gå hånd i hånd, lød det fra Sofie Linde til et emne fra en lytter, der stod i et dilemma med sin kærestes økonomiske problemer, fortæller Sofie Linde.

Sofie Linde er i øjeblikket aktuel i sæson 2 af sit eget tv-program ‘Linde på Langeland’, hvor man følger hende og Joachims drøm om at renoverer et faldefærdigt sommerhus.

Joakim Ingvarsen er i øvrigt aktuel som tv-vært i DRs nye underholdningsprogram “Stjerneklar”, som bliver sendt hver fredag klokken 20:00.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top