The perfect guide to the casino

Rygter på sociale medier: Har Aksel scoret ‘X Factor’-babe?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

Aksel Kempf og Karen Marie Jeppesen har delt billeder af hinanden på de sociale medier, men de er ikke kærester, selvom rygterne siger det.

Aksel Kempf og Karen Marie Jeppesen traf hinanden under denne sæson af ‘X Factor’, og de to unge mennesker har tilsyneladende ikke kun ses i ‘X Factor’-lokalerne.

På Instagram har de nemlig delt private billeder af hinanden, hvilket har fået folk til at spekulere i, hvorvidt de var kærester.

Læs også: Geggo er gravid – Se billedet her

– Vi er skidegode venner, og vi bor begge på Fyn. Så derfor er vi meget sammen. Indtil jeg flyttede til København i forbindelse med ‘X Factor’, var vi faktisk sammen hele tiden, siger Aksel til Ekstra Bladet.

Karen Marie er meget glad for Aksel, og hun sparer ikke på de store kærlighedsord – selvom de altså blot er venner.

– Jeg er så taknemmelig over at have en fyr som Aksel i mit liv. Jeg elsker ham. Han er jo gået hen og er blevet min bedste ven, og det er sgu hårdt at være så langt fra hinanden under liveshows, så det bliver godt at se ham (forhåbentlig) hver fredag indtil finalen på den store scene fra tilskuerpladserne. Der er lidt tomt uden ham her på Fyn, siger hun til Ekstra Bladet.


Foto: TV2

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top