Fik afslag i ‘Løvens hule’: Nu oplever de vanvittig stor succes

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘Landmand’-babe har tabt 30 kilo


Det handler nødvendigvis ikke kun om at få en investering fra en af de fem løver, når virksomheder pitcher deres produkt.

Da Christina Bilgrav, Camilla Bilgrav og Camilla Paulsen fremviste deres produkt ‘Ladybox’ foran de fem løver, var det med håbet om at sælge 7,5 procent af virksomheden for 225.000 kroner, men her endte ingen med at bide på. Nu afslører Christina og to gange Camilla dog, at det går rigtig godt for firmaet, og at man alligevel har fundet en investorer.

Læs også: Geggo er gravid – Se billedet her

To dage før ‘Løvens hule’ var de tre kvinder til et event, hvor de pitchede deres ide til 100 investorer, og her endte 13 med at være interesseret. Derfor gik de videre med de 13 investorer, efter ingen af løverne bed på, og her endte de med at sælge 15 procent af virksomheden for 250.000 kroner til Morten Mark Larsen, som blandt andet har været en del af at starte Uniggardin.dk op.

– Vi var ret nervøse for at vælge, fordi der var så mange. Men efterfølgende har vi snakket om, at det bare var den helt rigtige beslutning. Han er virkelig aktiv, og han vil det lige så meget som os. Han ringer ofte lige med forslag og siger: ‘Hey, vi skal lige prøve det her’.

– Da vi stod med buddene efterfølgende, prøvede vi at veje dem op mod hinanden. Vi gik videre med nogle af dem, og vi snakkede længe om, at vi bare ville have den rigtige med om bord. Vi ville have en, der kunne hjælpe os og ville være aktiv, så personen var egentlig vigtigere end en høj værdiansættelse. Morten var ham, der virkede som det bedste match for os, og efter vi valgte ham, ville han jo så også forhandle lidt. Og så endte vi der, fortæller de til Ekstra Bladet.

Læs også: ‘X Factor’-babes strålede til Zulu Awards

Siden ‘Løvens hule’ fortæller de tre iværksættere, at der er sket meget med produktet, og der blandt andet er kommet stor fokus på bæredygtighed, og at de snart forventer at ramme 1000 abonnenter. På dagen, hvor programmet blev sendt gik de blandt andet fra at sælge 10 bokse om dagen til at sælge 100.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top