Brøndby-profiler slår fast: Målet er top seks

The perfect guide to the casino

Brøndby-profiler slår fast: Målet er top seks

Andreas Maxsø og Mads Hermansen slår fast, at målet for foråret er at blive en del af top seks.

Der resterer kun fem kampe i grundspillet i 3F Superligaen, hvor Brøndby i øjeblikket indtager en særdeles skuffende tiendeplads, men det skal der laves om på i foråret.

Det fastslår både Andreas Maxsø og Mads Hermansen, der ikke lægger skjul på, at det overordnede mål i første omgang er at spille sig i top seks.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

– Der er ét mål, det er at komme i top seks. Vi har haft et kort møde, og det er klart, det var det første, der blev sagt. Det er vi indforstået med, udtaler anfører Andreas Maxsø og fortsætter:

– Vi har sat os i den her situation, og det er selvfølgelig lidt ærgerligt. Men omvendt er det også meget sundt en gang imellem. Vi ser frem til det, nu kommer der en god måned, hvor vi skal arbejde på en masse ting.

– Der er ikke så meget at gøre. Vi skal ud og hente en masse point, så må vi se efter fem kampe, hvad det bliver til. Så må vi tage den derfra, lyder det fra Maxsø, der bakkes op af holdkammeraten Mads Hermansen.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Vi har fem kampe, som må anses som finaler, hvor vi skal ud og vinde. Det gør det egentlig meget simpelt. Vi skal knokle benhårdt og fokuseret på at vinde de fem kampe.

– Der er også kun tre point til fjerdepladsen, så vi skal ikke male fanden på væggen. Vi tager situationen meget seriøst, og vi kommer til at gøre alt for at komme med i top seks, udtaler Hermansen.

Brøndby sparker forårssæsonen i gang den 19. februar, hvor de tager imod AC Horsens på hjemmebane.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top