Vallys hylder holdkammerat: 'Man skulle tro, at han ikke havde været på ferie'

The perfect guide to the casino

Vallys hylder holdkammerat: ‘Man skulle tro, at han ikke havde været på ferie’

Nicolai Vallys uddeler store roser til holdkammeraten Yuito Zuzuki.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF hentede i sommers Yuito Zuzuki i japanske Shimizu S-Pulse for i omegnen af 4,5 millioner kroner, men den første tid på Vestegnen har af naturlige årsager krævet lidt tilvænning for den 22-årige offensivspiller.

I pre-season har han dog vist sig frem på fornemmeste vis, og ifølge holdkammeraten Nicolai Vallys, så har Brøndby-fansene noget at glæde sig til, når forårssæsonen skydes i gang.

Det fortæller han til Tipsbladet.

bet365

– Han ser bedre og bedre ud. Da vi kom tilbage, syntes jeg med det samme, at han viste sig enormt godt frem. Man skulle tro, at han ikke havde været på ferie overhovedet, fortæller Vallys, der i samme ombæring understreger, at han er stor beundrer af sin japanske holdkammerat.

– Det er en rigtig spændende spiller, og jeg føler ikke, at jeg har spillet sammen med nogen, som minder om ham. Det ser så let ud for ham. Han har en vanvittig god førsteberøring, helt vilde vendinger og et vanvittig hurtigt antrit. Det hele ser nemt ud for ham, og han bevæger sig helt vanvittig godt. Så afslutter han også godt. Så jo, det er spændende – som du nok kan høre, fortæller Nicolai Vallys.

Yuito Zuzukis kontrakt med Brøndby IF løber frem til sommeren 2027. Han har i løbet af sit første halve år på Vestegnen noteret sig for 15 optrædener i de blå-gule farver med tre mål og to oplæg til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top