Roser flop-indkøb efter BIF-exit: 'Han bliver en stjernespiller for os'

The perfect guide to the casino

Roser flop-indkøb efter BIF-exit: ‘Han bliver en stjernespiller for os’

Joe Bell er udset til at få en stor rolle i Viking Fk.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Tilbage i vinteren 2022 hentede Brøndby IF Joe Bell i Viking Fk, men den newzealandske midtbanespiller nåede aldrig at slå igennem på Vestegnen, hvor han brugte en stor del af tiden på at være bænkevarmer.

I sommer fik han dog genstartet karrieren, da han skiftede tilbage til Viking Fk, og efter en udmærket første halvsæson er det nu store forventninger til midtbanespilleren, som var ramt på selvtilliden efter sit ophold i Brøndby.

Det fortæller Viking Fks sportschef, Erik Nevland, i et interview med Tipsbladet.

bet365

– Vi fik en spiller tilbage, som manglede selvtillid. Nu har han fået sin selvtillid tilbage, og han ser skarp ud, siger Erik Nevland, der i samme ombæring understreger, at der nu er store forventninger til Joe Bell.

– Han har gjort det udmærket, men han ser rigtig skarp ud nu i preseason. Vi ser frem til en god sæson fra ham, hvor han skal spille på sin favoritposition, så vi føler os sikre på, at han bliver en stjernespiller for os i år, lyder det fra sportschefen.

24-årige Joe Bell har underskrevet en kontrakt med Viking Fk, som er gældende frem til udgangen af 2027. Han nåede at spille 39 kampe for Brøndby IF med et enkelt oplæg til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top