The perfect guide to the casino

Holdkammerater hylder Roony Bardghji: Man kan jo ikke hive ham ind fra træning

Den unge svensker bliver rost af sine holdkammerater i FC København.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det kan godt være, at Roony Bardghji kun lige er fyldt 18 år, men han står allerede noteret for 66 kampe for FC Københavns førstehold, og i indeværende sæson har han for alvor fået sit gennembrud som topscorer for løverne.

Det har også medført en stigende interesse for stortalentet, der ifølge sine holdkammerater i FC København også gør sit for at blive den bedst mulige fodboldspiller.

– Det lyser ud af ham, at han elsker spillet. Man kan jo ikke hive ham ind fra træning. Når vi andre er færdige, kalder han på vores unge målmand Dithmer.

– Det er det første, han gør, mens vi andre er helt færdige og gerne bare vil ind og slappe af, så vil han gerne stå og skyde på mål i en halv time, hvis han kan komme til det, fortæller Boilesen til FCK TV, mens Rasmus Falk supplerer:

– Roony er en god og glad dreng, der gerne vil blive bedre til at spille fodbold, og han arbejder stenhårdt for det. Min fornemmelse er, at han gør alt, hvad han kan for at optimere og blive den bedst mulige fodboldspiller, lyder de rosende ord fra Falk.

Roony Bardghji nuværende aftale med FC København løber frem til sommeren 2025, men det synes efterhånden utænkeligt, at han er at finde i den danske hovedstad til den tid.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top