LIVE: Kæmpe drama i Parken - Rødt kort og vildt FCK-comeback

LIVE: Kæmpe drama i Parken – Rødt kort og vildt FCK-comeback

Der er drama for alle pengene i aftenens CL-brag mellem FC København og Manchester United.

Tilmeld dig Bet365 i dag

FC København og Manchester United spiller lige nu en skæbnesvanger kamp i Champions League-gruppespillet, og her var det altså de røde djævle der kom klart bedst fra start.

Allerede efter to minutters spil gjorde Rasmus Højlund det onde ved sin tidligere klub, da han fik netmaskerne til at blafre, og efter 28 minutter øgede danskeren føringen til 2-0.

Det lignede dermed også en kamp, som var mere eller mindre afgjort, da det slet ikke var lykkedes hjemmeholdet at finde fodfæste i opgøret.

42′ minutter inde i kampen opstod der dog uventet håb for FC København, da Marcus Rashford blev sendt tidligt i bad efter en voldsom stempling på Elias Jelert.

Det udnyttede FC København til fulde. Først ved Mohamed Elyounoussi, der sendte bolden i kassen efter et flot oplæg fra Diogo Goncalves.

Ni minutter inde i overtiden af første halvleg bragte selvsammen Goncalves balance i regnskabet, da han udlignede til 2-2 fra straffesparkspletten.

Stilling er dermed 2-2 ved pausen, og der er altså lagt i kakkelovnen til et sandt drama, når anden halvleg bliver fløjtet i gang igen.